ALL YOU NEED IS LOOKS!
Voor alle bijzondere momenten...

All you need is Looks is er voor alle bijzondere momenten. 

Alles wat je kan verzinnen wat met haar en make-up te maken heeft ben ik voor te boeken. Ik houd van uitdagingen en heel veel gezelligheid. Zo ben ik er op gekomen om bruidjes te stylen en op festivals te staan, kinderfeestjes te voorzien van leuke thema's en af en toe knip ik nog een klantje.

Sinds maart 2021 ben ik mede eigenaar van All you need is Fun! Een bakwagen die wij hebben omgebouwd tof funbus!

Samen met René hebben wij een VOF en zal je René voornamelijk zien bij de gamefeestjes die wij aanbieden.

Een funpakket is gebaseerd op een feestje tot en met 6 kinderen en je kan kiezen of je geschminkt wil worden, een potje gamen of relaxen in de spa. We glitteren en sluiten elk feestje af met een disco/karaoke! Kijk onderstaand filmpje voor onze impressie :-)


 

FESTIVALS

Inmiddels een vaste prik in het jaar, sinds 2017 kan je mij vinden in het laatste weekend van augustus op Mysteryland de camping!

Wil je een te gek festivalkapsel, niks is bij ons te gek! Kleurtjes, piercings, tattoos in je haar, alles kan!
Zie ik je daar?


Nieuws


Terug naar overzicht

03-12-2020

YES! Ik kan vertellen!

Ik kan het nog niet helemaal geloven dat ik het echt heb gedaan, maar ik heb een wagen gekocht! Ik niet helemaal alleen, dit samen met 2 vrienden. Naast All you need is Looks ga ik apart een bedrijf starten die zich focust op kinderfeestjes, babyshowers, workshops en noem maar op wat je allemaal kunt verzinnen met deze FUNbus!
Samen met een aantal organisaties ga ik ook langs kinderen die door omstandigheden geen feestje kunnen vieren, vooral voor die kinderen kan ik niet wachten om te gaan rijden!
De bus gaat er echt te gek uit zien! Ik heb zulke leuke ideeën!

Ik heb een crowdfunding gestart, omdat ik helaas door de corona geen kapitaal meer heb en ik zou zo graag het nieuwe jaar al willen beginnen.
Mijn doel is met de crowdfunding de bus af maken en dan kan ik met dat geld minimaal 2 kinderfeestjes in de maand weggeven aan de kinderen die het nodig hebben. Daarnaast zal ik van elke boeking 10% opzij leggen en dat gebruiken om nog vaker langs de minder bedeelde en ernstig zieke kinderen te kunnen gaan.
Dus ik heb jullie hulp hard nodig!
Als bedank loot ik 5 kinderfeestjes uit de donaties om met de funbus langs te komen en te feesten!
De link om te doneren is:
https://getfunded.nl/campagne/13130-ieder-kind-een-kinderfeestje


Ik zet de champagne alvast klaar!!!Terug naar overzicht


2020!

Feed

16-11-2020, 12:04

Wauw wat een jaar! Niks wetend vorig jaar. Ik had een giga mooi uitzicht op 2020 met vele bruidjes en festivals. Het zou een top jaar worden waar ik niet eens van had durven dromen een paar jaar geleden, maar...   Meer
4