ALL YOU NEED IS LOOKS!
Voor alle bijzondere momenten...

Leuk je gaat trouwen,  Gefeliciteerd!


 All you need is Looks zal er alles aan doen dat jij terug kijkt op de meest fantastische dag uit je leven.

 

Ik zal hier vertellen wat ik allemaal voor je kan doen wanneer je mij boekt voor je voorgenomen huwelijk.

Een bruiloft is vaak nog ver weg, maar in de tussentijd moet er wel van alles al gepland worden. Wanneer je mij boekt duurt het nog even voor wij iets kunnen afspreken. Na een kort intake gesprek telefonisch,  per mail, of via social media spreken wij samen af wanneer wij contact op nemen om de proefsessie te boeken. Dit kan maanden van te voren tot voor een paar weken voor de bruiloft.  Ik kom wanneer het jou uitkomt en pas me aan aan jouw wensen en levensstijl.

De proefsessie doe ik zelf het liefst 6 á 9 weken van te voren. Na deze periode voelt het vertrouwt als wij elkaar weer zien op de dag van het huwelijk en ligt de proefsessie nog goed in het geheugen.

De proefsessie zal ongeveer 2,5 uur duren. Ik neem goed met je door wat je wilt, luister naar jouw wensen en kijken we  samen wat het mooist bij jouw persoonlijkheid en jurk past. Samen maken wij de mooiste bruid!!! Namelijk  JIJ!

We kunnen meerdere stijlen uit proberen, en kom je er  niet 1-2-3 helemaal uit neem ik daar alle tijd voor. Ik kijk niet op de klok om een uurtje extra. Pas wanneer jij tevreden bent, plannen we alles in voor de grote dag.

Heb je nog moeders, bruidsmeisjes of dag-gasten die ook graag hun haar en/of make-up willen laten verzorgen kan dat natuurlijk. Ik kijk naar jouw draaiboek hoeveel tijd ik beschikbaar heb en als het niet in te plannen valt, heb ik een aantal zakenpartners die ik mee kan vragen

Ook de bruidegom mocht hij in het zelfde huis zijn, kan ik stijlen.