ALL YOU NEED IS LOOKS!
Voor alle bijzondere momenten...

All you need is Looks is er voor alle bijzondere momenten. 

Alles wat je kan verzinnen wat met haar en make-up te maken heeft ben ik voor te boeken. Ik houd van uitdagingen en heel veel gezelligheid. Zo ben ik er op gekomen om bruidjes te stylen en op festivals te staan, kinderfeestjes te voorzien van leuke thema's en af en toe knip ik nog een klantje. 

 

Nieuws

Feed

03-12-2020, 11:43

YES! Ik kan vertellen!

Ik kan het nog niet helemaal geloven dat ik het echt heb gedaan, maar ik heb een wagen gekocht! Ik niet helemaal alleen, dit samen met 2 vrienden. Naast All you need is Looks ga ik apart een bedrijf starten...   Meer
2020!

Feed

16-11-2020, 12:04

Wauw wat een jaar! Niks wetend vorig jaar. Ik had een giga mooi uitzicht op 2020 met vele bruidjes en festivals. Het zou een top jaar worden waar ik niet eens van had durven dromen een paar jaar geleden, maar...   Meer
  • 4