ALL YOU NEED IS LOOKS!
Voor alle bijzondere momenten...

All you need is Looks is er voor alle bijzondere momenten. 

Alles wat je kan verzinnen wat met haar en make-up te maken heeft ben ik voor te boeken. Ik houd van uitdagingen en heel veel gezelligheid. Zo ben ik er op gekomen om bruidjes te stylen en op festivals te staan, kinderfeestjes te voorzien van leuke thema's en af en toe knip ik nog een klantje.

Sinds maart 2021 ben ik mede eigenaar van All you need is Fun! Een bakwagen die wij hebben omgebouwd tof funbus!

Samen met René hebben wij een VOF en zal je René voornamelijk zien bij de gamefeestjes die wij aanbieden.

Een funpakket is gebaseerd op een feestje tot en met 6 kinderen en je kan kiezen of je geschminkt wil worden, een potje gamen of relaxen in de spa. We glitteren en sluiten elk feestje af met een disco/karaoke! Kijk onderstaand filmpje voor onze impressie :-)


 

FESTIVALS

Inmiddels een vaste prik in het jaar, sinds 2017 kan je mij vinden in het laatste weekend van augustus op Mysteryland de camping!

Wil je een te gek festivalkapsel, niks is bij ons te gek! Kleurtjes, piercings, tattoos in je haar, alles kan!
Zie ik je daar?


Nieuws

Feed

03-12-2020, 11:43

YES! Ik kan vertellen!

Ik kan het nog niet helemaal geloven dat ik het echt heb gedaan, maar ik heb een wagen gekocht! Ik niet helemaal alleen, dit samen met 2 vrienden. Naast All you need is Looks ga ik apart een bedrijf starten...   Meer
2020!

Feed

16-11-2020, 12:04

Wauw wat een jaar! Niks wetend vorig jaar. Ik had een giga mooi uitzicht op 2020 met vele bruidjes en festivals. Het zou een top jaar worden waar ik niet eens van had durven dromen een paar jaar geleden, maar...   Meer
4