ALL YOU NEED IS LOOKS!
Voor alle bijzondere momenten...

All you need is Looks is er voor alle bijzondere momenten. 

Alles wat je kan verzinnen wat met haar en make-up te maken heeft ben ik voor te boeken. Ik houd van uitdagingen en heel veel gezelligheid. Zo ben ik er op gekomen om bruidjes te stylen en op festivals te staan, kinderfeestjes te voorzien van leuke thema's en af en toe knip ik nog een klantje.

Sinds maart 2021 ben ik mede eigenaar van All you need is Fun! Een bakwagen die wij hebben omgebouwd tof funbus!

Samen met René hebben wij een VOF en zal je René voornamelijk zien bij de gamefeestjes die wij aanbieden.

Een funpakket is gebaseerd op een feestje tot en met 6 kinderen en je kan kiezen of je geschminkt wil worden, een potje gamen of relaxen in de spa. We glitteren en sluiten elk feestje af met een disco/karaoke! Kijk onderstaand filmpje voor onze impressie :-)


 

FESTIVALS

Inmiddels een vaste prik in het jaar, sinds 2017 kan je mij vinden in het laatste weekend van augustus op Mysteryland de camping!

Wil je een te gek festivalkapsel, niks is bij ons te gek! Kleurtjes, piercings, tattoos in je haar, alles kan!
Zie ik je daar?


Nieuws

Feed

03-12-2020, 11:43

YES! Ik kan vertellen!

Ik kan het nog niet helemaal geloven dat ik het echt heb gedaan, maar ik heb een wagen gekocht! Ik niet helemaal alleen, dit samen met 2 vrienden. Naast All you need is Looks ga ik apart een bedrijf starten...   Meer




2020!


Terug naar overzicht

16-11-2020

Wauw wat een jaar!
Niks wetend vorig jaar. Ik had een giga mooi uitzicht op 2020 met vele bruidjes en festivals. Het zou een top jaar worden waar ik niet eens van had durven dromen een paar jaar geleden, maar helaas... Ondanks de corona is het best nog wel goed gegaan wanneer er weer gewerkt mocht worden, maar toch minder dan er vast stond.
Voorbereiden op 2021 durf ik nog niet, maar de aanvragen neem ik natuurlijk met liefde aan en dan hoop ik dat de shows en festivals toch snel weer komen :-)

Wel ben ik door deze hele situatie op ideeën gekomen, die ik ook eerder had, maar niet zo uitgebreid zou willen doen als dat ik nu van plan ben!
Wat dat is hou ik nog even geheim. Wat ik er wel over kan vertellen is dat ik ook met goede doelen wil werken. (kindgericht)
Dat heb ik altijd wel gewild, maar mijn situatie was daar niet echt toegankelijk naar. Nu door alles wat wij dit jaar hebben mee gemaakt vind ik dit meer dan belangrijk door te zetten.

Mochten er mensen en/of bedrijven zijn die hun steentje willen bij dragen, schroom niet te bellen/appen en ik vertel wat de voordelen voor jullie zijn om met mij mee te doen :-)

Ik hoop tot snel! Dan kunnen we sneller beginnen!

Liefs Marina
0616533722





Terug naar overzicht


4